Mok datin melacap chat

Aku penah gak keje kat Putrajaya which is panorama indah, tapi tempat makan jauh, tapi ofis best cuma aku malas nak berprotokol, nak mintak cuti pun kena ngadap 3-4 orang baru lulus. Aku penah keje ngan US company yang benefit and gaji meletup-letup tapiiiii keje selari ngan buruh kasar buat terowong SMART.Dia pedulik apa kau puasa ke tak, kalau dia kata meeting santak ke pukul 10 malam, ko berbuka la ngan korek hidung.

Sebab aku cuma baca paper hari Ahad je, tu pun Pancaindera ngan Bi Pop. Kalau tak, takde de aku buang masa blogging camni, konfem aku dah jadik Kak Pora skang.

Dulu asal Redza berak je, bertolak-tolak aku ngan En Wan sampai boleh jadik gaduh.

Huruf E dan N diberikan percuma)Mengapa aku keje kat situ adelah kerana apa kau ingat aku boleh pilih-pilih mana nak letak ofis aku??

Tapi ciri-ciri penting bagi memastikan aku sentiasa ada rasa nak masuk ofis adelah :* Ofis aku mestilah dekat dengan fast food, kalau tepi KFC lebih afdal.

Tempat keje sekarang adelah ok, sebab ikut kepala aku nak design ofis macamana.

Flexible working hours but masih ada undang-undang. ...sementara MPSJ tak kepoh nak letak parking meter.Hanya RM0.50 bagi 1-sms sahaja sehari untuk jadual waktu solat. Waktu Solat Harian ini adalah berdasarkan kiraan dan semakan JAKIM.Jadual Waktu Solat ini adalah untuk kawasan-kawasan di Malaysia sahaja.Untuk pelanggan prepaid, sila pastikan anda mempunyai nilai kredit tidak kurang daripada RM10 sebelum melanggan servis ini.Langkah-langkah melanggan Waktu Solat Harian: Contoh skrin yang anda akan perolehi semasa proses melanggan Waktu Solat Harian ini: Tempat keje aku sekarang adelah di _ E _ _ / _ E _ _ _ N _ _ N (Sila putar.Lagipun, si Redza ni dah siap kencing berak lam perut aku dulu, so apa ada hal kan. 1-sms sahaja setiap hari untuk jadual Waktu Solat, hanya RM0.50 sehari untuk jadual Waktu Solat Harian anda.