Awek tertinggal bas Chatral sexy p

Dalam serangannya yang "sekadar ada" kepada Tun Mahathir, Salleh juga menempelak bekas Perdana Menteri selama 22 tahun itu kerana didakwanya mengelak untuk bercakap berkenaan isu tandatangan palsu dalam Deklarasi Rakyat yang kini sedang dalam siasatan pihak polis.

Jika Salleh belum membaca jawapan Tun Mahathir sepertimana yang disiarkan Sinar Harian, diperturunkan sebahagian intipatinya yang berbunyi, "Saya tahu ada usaha untuk menipu, ada yang tandatangan satu, ada tandatangan lima hingga enam yang guna kad pengenalan sama.

aku betul-betul berdiri sebelah dia, so, driver bas mini ni kau orang tahula.. Bukan nak cakap besar tapi 'adik' aku ni ukur lilit besar... (tu yang aku compare dari apa yang aku baca dalam buku).. Sebelum ini, Ketua Sekretariat Deklarasi Rakyat, Kamaruddin Jaafar juga turut memberi penjelasannya yang mengatakan pihaknya tidak berurusan atau mengenali orang yang didakwa membeli atau menjual senarai nama-nama tersebut. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu. Dalam berpusu-pusu nak naik tu, betul-betul depan aku seorang awek lah(selau bertembung tapi tak pernah tegur) pakai kebaya lak tu (pakaian kegemaran aku). Aku ni pemalu, so ada gak tengok orang buatkan, tapi aku takut nak buat walaupun keinginan tu kuat. Di takdirkan pada satu hari selepas kerja, hujan lebat.

Lepas hujan orqng kl mula keluar pejabat, tentu penuhlah stesen tunggu bas tu.

tapi aku rasa tak ada kemarahan dalam jelingan tu.. Masa aku turun tu tangan dia terhayun kat aku, tak tahu sengaja ke tak . Aku positon kan diri aku supaya lutut aku kena kat lutut peha dia...(meja gerai kan kecik kan) so aku pun pelan-pelan gesel lah ..., tiba-tiba dia tarik kaki dia, berdegup jantung aku. yang aku tak terfikir nak tanya (segan...) "Biasa ke naik bas sendat-sendat ni: soal aku....

So, sampai di destinasi, awek ni turun dulu, aku pun ikut turun walaupun tempat berhenti aku adalah 5 km lagi.

Aku pergi tandas lepas tu aku buka seluar dalam aku dan paaki balik seluar (seluar officelah kan).

you tak pakai seluar dalam ke" titiba dia cakaop....."kenapa... "tu..." mulutnya menunjukkan tempat bonjolan tu...kalau nak tahu checklah..

tapi time tu walaupun adik aku dah keras tapi aku control lagi position aku... adik aku tu ngan punggung dia.tengok lagi reaksi dia takut dia marah kan.. Akhirnya goyangan bas tu mengakibatkan adik aku ni beberapa kali melekap kat punggungnya. Sesekali tu, punggung dia lak yang langgar adik aku, aku rasa melawan ni, so aku pun yang dah sedikit berani tu, tak fikir panjang, terus je position betul-betul adik aku tu kat alur punggung dia, (kau orang faham kan) ...lekapkan terus kat punggung dia... (first time lah katakan)''ahhhhhhhh(tapi dallam hati lah..... sorrilah kat awek tuu......terus lekapkan adik aku tu kat alur dia... aku yakin mesti dia rasa adik aku yang besar tu.......